La Guerra de Silencis

Portada
Francesc Roma i Casanovas, 20 oct. 2014 - 220 páginas
En Matagossos és un jove que viu en un petit poble de l’Alt Congost i que s’emmerda a la Guerra Civil fins més amunt del coll. Un cop acabada la guerra, és empresonat i -en sortir- atempta tres vegades contra l’amo d’una masia… Mig segle més tard, la Laura és una jove estudiant d’història que està investigant aquest tema fins que, finalment, descobreix la veritat del que havia passat. De tota manera, no ho podrà explicar a ningú. Tot i que primer haurà de sobreviure! Versió de mostra (220 pàgines). Podeu aconseguir el llibre sencer a http://www.bubok.es/libros/236010/Guerra-de-Silencis 

 

 

Comentarios de usuarios - Escribir una reseña

No hemos encontrado ninguna reseña en los sitios habituales.

Otras ediciones - Ver todo

Términos y frases comunes

Sobre el autor (2014)

Francesc Roma i Casanovas (Sant Martí de Centelles, Osona, 1963) és un historiador i geògraf català.

Va estudiar història contemporània i sociologia. A principis dels anys noranta va començar a investigar la història de l'excursionisme a Catalunya i després va seguir amb l'estudi de la muntanya des del punt de vista de la nova geografia cultural. En el transcurs d'aquesta recerca va doctorar-se en geografia, primer a la Universitat Autònoma de Barcelona i després a l'École des Hautes Études en Sciences Sociales de París. De les seves darreres publicacions cal destacar Salvador Llobet i Reverter: la geografia entre ciència i passió (2000); Els Pirineus maleïts. Natura, cultura i economia moral en les societats dites tradicionals (2000); Aproximació a la història de l'excursionisme terrassenc (2001); Llegendes de la natura (2002), El paradís indicible. La representació de Montserrat a l'edat moderna (2002), Del Paradís a la Nació. La muntanya a Catalunya. Segles XV-XX (Cossetània, 2004), El Montseny. 50 itineraris a peu (Cossetània, 2004); Montserrat. Les 32 millors excursions i vies ferrades (Cossetània, 2006), Josep Milà. L'amor a la muntanya neix fins i tot en temps de guerra (Cossetània, 2008) i Història social de l'excursionisme català. El franquisme (Cossetània, 2008).

L'any 2011 l'Agrupació Excursionista de Granollers li va concedir la seva Placa d'Honor. El mateix 2011 va guanyar el premi Plana de Vic per a obres de les branques de lletres amb l'estudi La revolta dels aprenents. Industrialització i relacions sociolaborals a Osona. 1750-190.

És soci de la Societat Catalana de Geografia, del Patronat d'Estudis Osonencs i del Centre d'Estudis de Granollers i del Vallès Oriental.

Información bibliográfica