Tranquils i atents com una granota: La meditació per als infants... amb els seus pares

Portada
Editorial Kairós SA, 10 jun. 2013 - 152 páginas

Els nens d’avui solen ser inquiets i dispersos. A alguns els costa agafar el son, altres estan inclús estressats. Còm ajudar-los a calmar-se i relaxar-se? Còm fer que es concentrin en el que estan fent? La meditació és una eina senzilla i eficaç, que s’adapta perfectament a les necessitats dels petits i els pot aportar beneficis immediats.
Aquest llibre ofereix històries i exercicis simples i breus que els nens podran practicar cada dia. Està dirigit a nens i nenes de 5 a 12 anys i als seus pares, que poden acompanyar-los mentre practiquen.
L’autora ha basat les seves tècniques en el mètode de mindfulness desenvolupat per Jon Kabat-Zinn. Els resultats han demostrat que els nens que practiquen aquests exercicis dormen millor, estan més concentrats i serens, i es senten més segurs.
Tranquils i atents com una granota s’ha convertit ja en un èxit de vendes a Holanda i França i ha estat traduït a nombrosos idiomes. 

Comentarios de usuarios - Escribir una reseña

No hemos encontrado ninguna reseña en los sitios habituales.

Otras ediciones - Ver todo

Sobre el autor (2013)

Eline Snel és una terapeuta holandesa que ha desenvolupat un mètode de meditació específic pels nens. Fundadora de l’Acadèmia Holandesa per l’Ensenyament de l’Atenció Plena, imparteix cursos de capacitació per a mestres, psicòlegs, pares i nens. Els avantatges del mètode són tan grans que el Ministeri d’Educació d’Holanda ha decidit oferir aquesta formació a tots els mestres que ho desitgin.

Información bibliográfica